Hoppa till sidans innehåll

WDBF Söker intresserade medlemmar

08 MAJ 2021 11:02
  • Skapad: 08 MAJ 2021 11:02

Med början hösten 2020 har styrelsen utvärderat vissa verksamheter. Detta arbete hanterades vid bouletinget och årsmötet nu i mars. Diskussioner och mötesbeslut innebär att vi ska arbeta vidare på olika sätt. Detta tillsammans med att vi ska komma vidare med punkter i vår årsplan.

 Detta klarar inte styrelsen av själva. 

För att vi ska kunna komma fram till ett bra delresultat att presentera vid höstens konferens vill vi ha hjälp av er medlemmar ute i våra föreningar. 

Du som är intresserad av hur vi ska utforma ett bra och intressant rekryteringsbidrag

Du som vill arbeta MED hur en subventionering av sanktionsavgifter för arrangerande av öppna tävlingar kan utformas

Du som har tankar och idéer om hur ett ekonomiskt stöd eventuellt kan öka intresset för föreningar att delta vid årsmöte och konferenser

(Gärna någon från våra mindre föreningar som har begränsade resurser )

Du som skulle vilja hjälpa till med att starta upp nya föreningar i områden i vårt distrikt, där vi vet att många spelar boule, men där det inte finns någon förening.

Du som har idéer kring hur vi kan aktivera de föreningar som inte deltar vid våra DM, vårt seriespel, vid våra möten eller konferenser.

Nu är inte tanken att en och samma person ska bidra med denna hjälp utan här hoppas vi att flera kommer vilja vara med beroende på intresse och kunskap.

Du som är intresserad eller vill veta mer,  hör av dig till någon av oss i styrelsen. Det går också bra att anmäla intresse via This is a mailto link

För styrelsen

Arne Teljer

This is a mailto link

0708556621

Skribent: Arne Teljer
E-post: Adressen Gömd

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Postadress:
Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Oliver Thorell, Norra Trängallén 24G
541 46 Skövde

Kontakt:
Tel: 0761843870
E-post: This is a mailto link