Hoppa till sidans innehåll

WDBF:s årsmöte 2020

29 JUL 2020 13:06
Här nedan kan du läsa om allt du behöver inför WDBF:s årsmöte i Vara 19 augusti!
  • Uppdaterad: 29 JUL 2020 13:06

Vilket märkligt år det har varit. När vi klev in i 2020 såg man väl inget annat än ett vanligt bouleår, men se det blev precis tvärtom, kanske det märkligaste vi upplevt. När februari gick över i mars började vi sakta bli varse om omfattningen av coronapandemin och innan månaden var slut hade våra liv förändrats och påverkats kraftigt. Boulens verksamhet lades på is, såväl vad gäller tävlingsverksamheten som den mer administrativa med möten och utbildningar. Förts några veckor in i juni började det öppna upp, med små lokala tävlingar och där står vi fortfarande.

WDBF:s styrelse har tagit beslut opm att genomföra årsmötet under annorlunda former. Det ordniarie mötet skulle hållits 25 mars och först 19 augusti är det alltså möjligt att genomföra det, om än under klart begränsade former. Till mötet bjuds 1 fysisk representant in till Vara folkhögskola 19 augusti. Därutöver kan föreningarna delta med så många representanter man vill, men då digitalt via videokonferens-plattformen Teams. Den fysiska representanten ska ha fullmakten med sig till mötet och där ska då de representanter som deltar digitalt namnges och de kommer sedan att ropas upp under mötet och måste närvara digitalt. Hur det digitala närvarandet går till kommer noga instrueras i ett separat mail, men vi är medvetna om att det här kommer ställa relativt höga krav på kunskap kring dylikt, så förbered er gärna i föreningen genom att tillfråga någon kunnig om inte kunskapen redan finns.

Här nedan hittar ni alla handlingar som behövs inför mötet. Några har vi reviderat jämfört med de handlingar som publicerades inför det ordinarie datumet i mars, några är kvar i orginalskick. Det svåraste att hantera och förändra är budgeten, som lades in i bokföringsprogrammet redan inför verksamhetsåret, därför ser den ut som om året vore vanligt och normalt. Budgeten kommer diskuteras särskilt under årsmötet.

För dig som inte kan närvara fysiskt på mötet finns det dessutom möjlighet att ställa frågor i förväg. Dessa ska ställas till någon i WDBF:s styrelse (du hittar alla kontaktuppgifter på fliken Organisation-Styrelsen) och frågor med styrelsens svar kommer löpande publiceras här på hemsidan inför mötet.

Till sist hoppas vi att ni alla har en fungerande föreningsverksamhet där ute i distriktet. Tveka inte öbver att höra av er om ni har frågor, behöver hjälp eller har synpunkter på det som råder.

Kallelse

Dagordning

Fullmakt

Röstlängd

Verksamhetsberättelse (uppdaterad med korrekt bilaga)

Verksamhetsplan

Resultatrapport

Balansrapport

Budget

Revisionsberättelse (uppdaterad med korrekt bilaga)

Motion inkommen till WDBF:s årsmöte

Distriktstyrelsens yttrande över inkommen motion

Valberedningens förslag

Skribent: Herman Thorell
E-post: Adressen Gömd

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Postadress:
Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Oliver Thorell, Norra Trängallén 24G
541 46 Skövde

Kontakt:
Tel: 0761843870
E-post: This is a mailto link