Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

06 APR 2022 19:16
Hej kära boulevänner!
  • Skapad: 06 APR 2022 19:16

Som många av er troligen vet vid detta laget så valdes jag, Oliver Thorell, till WDBF:s nya ordförande vid årsmötet. Tillsammans med mig har jag en till stora delar ny styrelse, kvar sedan tidigare har vi kassör Kaisa Andersson, Arne Teljer (från och med nu vice ordförande) och Mikael Gustafsson. De nya ansiktena i styrelsen är dels vår nya sekreterare Birgitta Thorell, dels ledamöterna Robert Björkebro, Karin Granevik, Tom Hansen samt suppleanten Jan Erik Sandin. Personligen så tror jag att vi med den nya styrelsen kan få en nystart och på riktigt ta WDBF till nästa nivå.

I övrigt så var det ett lugnt årsmöte och ett givande bouleting. Det kan vara värt att nämna att WDBF har fått ny medlemsavgift som numera är 600 kronor per klubb och år, vi har även gjort några små justeringar i våra stadgar.

Men vad händer då framåt i verksamheten? Ja vi hoppas ju såklart att det ska hända mycket men det som vi vet ska hända i närtid är följande. Först och främst så ska en arbetsgrupp jobba med hur vi kan utveckla årets DM-helg, i dagsläget så ingår jag, Simon, Herman och Mattias Thorell samt Per Linderoth i gruppen. Hör gärna av dig om du är intresserad av att delta. Vidare så kan det vara värt att nämna att vi har ett uppkommande förbundsmöte där WDBF har 6 deltagare representerande. Vi hoppas även att komma kunna kontakta alla klubbar för att kontrollera så våra kontaktuppgifter till er stämmer samt få förslag på hur ni vill att vi ska arbeta gentemot er.

I helgen som varit så har fyra deltagare från WDBF deltagit i en kickoff arrangerad av Svenska Bouleförbundet. Där diskuterade vi framtiden för Svensk Boule och vad vi kan göra för att nå våra mål. En stor del av våra mål handlar som några av er säkert vet om bouleresan. Det kan handla om att ta steget till att skaffa licens, bli invald i distriktsstyrelsen eller i förbundsstyrelsen. Hela vår verksamhet har alltså målet att hjälpa varandra genomföra vår resa och tillsammans bli starkare.

Vi fick där också chansen att prata med de andra distrikten och beslutade att vi ska träffas digitalt några gånger om året för att utbyta erfarenheter, vi planerar även att återstarta ett djupare samarbete med närliggande distrikt, de fyras gäng.

Jag tror nog att det får avsluta detta ordförande har ordet, nästa gång blir troligen efter SBF:s årsmöte. Om ni har tips på vad jag ska ta upp här så hör gärna av er, eller om ni vill prata om något annat så har jag alltid en kvart över.

På återseende.

Skribent: Oliver Thorell
E-post: Adressen Gömd

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Postadress:
Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Oliver Thorell, Norra Trängallén 24G
541 46 Skövde

Kontakt:
Tel: 0761843870
E-post: This is a mailto link