Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

20 SEP 2020 11:26
Hej boulespelare i WDBF

Jag har blivit vald till vice ordförande i WDBF efter ett något annorlunda årsmöte, dels på grund av covid-19 och att den valde ordföranden valde att avsäga sig sitt uppdrag under mötet.
  • Uppdaterad: 20 SEP 2020 11:26

Vem är då jag?

Jag är 51 år, bor mellan Vara och Vedum och spelar för POM. Jag började spela boule 1982, blev domare 2010, ingår i SBF:s DK och har varit huvuddomare på SM de senaste åren.

Den 7 september hade den nya styrelsen i WDBF sitt första möte och under mötet så delade vi upp ansvarsområdena mellan oss, de är ännu inte helt klara men börjar ta form.

När de är klara kommer de att finnas på hemsidan

I helgen hade SBF sitt årsmöte, också lite annorlunda då delegaterna var med på videolänk. Vi i WDBF har efter mötet 2 av våra medlemmar i FS vilket jag hoppas ska leda till förbättringar.

Jag hoppas att ni har lite överseende med att det tar lite tid för den nya styrelsen att hitta sitt sätt att arbeta. Dels för att det är många nya i styrelsen men tveka inte att höra av er till någon i styrelsen så hjälper vi till så gott vi kan, kontaktuppgifter hittar ni på hemsidan.

I skrivande stund vet vi inte vad som händer med tävlandet. På grund av covid-19 vi får rätta oss efter direktiv från RF och FHM men håll ut och håll avstånd så får vi hoppas att det snart blir bättre så vi kan återgå till ett mera normalt läge så fort som möjligt.

I och med den rådande situationen har vi även varit tvungna att ställa in årets klubbkonferens som skulle ägt rum den 26 september i Tibro. Vi hoppas kunna genomföra klubbkonferensen nästa år med nya krafter.

Det börjar också närma sig slutdatumet för att söka sanktion för regionala och riksomfattande propagandatävling som är 30 september. Ansökningen görs via SBF online.

Ps: Vi vill också påpeka att tävlingsbestämmelserna tillåter regionala tävlingar i alla klasser.

Mvh Roger Smedenfeldt

September 2020

Skribent: Oliver Thorell
E-post: Adressen Gömd

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Postadress:
Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Oliver Thorell, Norra Trängallén 24G
541 46 Skövde

Kontakt:
Tel: 0761843870
E-post: This is a mailto link