Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SBF


OM tävlingsstoppet hävs av myndigheterna och OM lagen om antal personer som får träffas ändras så är förhoppningen att några förbundsarrangemang ska gå att genomföra i sommar.
 
 
Nu öppnar SBF upp för tävlande för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Bestämmelserna gäller från och med 3 maj.
 
Via den digitala plattformen Easymeet höll Svenska bouleförbundet sitt årliga förbundsmöte.
 

Seriesammandrag 1 flyttas

(2021-04-28 11:59)
Nu är det bestämt att förbundsseriernas sammandrag i juni flyttas.
 
Helgen 24-25 april håller Svenska bouleförbundet förbundsmötes-helg. Först ut är lördagens bouleting och här får ni en kort rapport från dagens diskussioner och presentationer.
 

Anmälda Landslagskvalet

(2021-04-23 15:57)
28 april är sista anmälningsdagen till Landslagskval Veteran.
 

Nyhetsbrev 22 april 2021

(2021-04-22 16:28)
 
Förbundsstyrelsen har sedan tidigare tagit beslut om att instifta en Veterankommitté (VK). Vi har tidigare efterlyst intresserade och gör nu ett nytt försök!
 
Europeiska bouleförbundet (det vi alla vanligtvis benämner som CEP utifrån organisationens franska namn) har haft sin årliga kongress.
 
Nu har pandemin pågått i över ett år och vi är verkligen sugna på tävling. Vaccineringen är i full gång, och utomhussäsongen står redo, men när kan vi dra igång? Blir det SM? Blir det seriespel? Hur drar vi igång? NÄR drar vi igång?
 
Ni har väl sett att nya regler har kommit? Dessa är nu översatta till svenska och började gälla från och med 14 april i Sverige.
 
Boule-SM brukar samla mer än 1500 licensierade boulespelare. Med tanke på det rådande pandemiläget och gällande riktlinjer från regeringen, FoHM och RF ser Svenska Bouleförbundet inte någon möjlighet att samlas i ett sedvanligt gemensamt SM 2021.
 
Som vi informerat om i ett separat meddelande har förbundsstyrelsen beslutat att ställa in Boule-SM i Lindvallen. Samtidigt har vi glädjen att meddela att planerna för att arrangera Boule-SM på annat sätt redan i sommar är i full gång!
 
Valberedningen har härmed reviderat sitt tidigare förslag .
 

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Postadress:
Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Oliver Thorell, Norra Trängallén 24G
541 46 Skövde

Kontakt:
Tel: 0761843870
E-post: Info@wdbf.se